STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Υψηλό κίνητρο"

Ομπράντοβιτς: "Υψηλό κίνητρο"
INTIME SPORTS

Στο υψηλό κίνητρο που επέδειξε η ομάδα του στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φλεβαράκης: "Δεν είχαμε τύχη"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός έκανε ειδική μνεία και στον Ντέιβιντ Λόγκαν ο οποίος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

"Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Συνεχίσαμε να παίζουμε έτσι και ολοκληρώσαμε το ματς έτσι. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αγωνίστηκαν με πολύ υψηλό κίνητρο", σχολίασε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Αναμφίβολα σήμερα ήταν εξαιρετικός. Ήταν αρκετά επιθετικός και θέλουμε να συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι όπως και σήμερα. Και ήταν επιθετικός όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα".

Από την πλευρά του, ο Πατ Καλάθης ο οποίος ήταν πολύ καλός στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε, υπογράμμισε: "Μπήκαμε πολύ καλά και παίξαμε πολύ επιθετικά από την αρχή. Κάναμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Μάθαμε από την προηγούμενη εβδομάδα κάποια πράγματα. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ που δεν έπρεπε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό".

Φλεβαράκης: "Δεν είχαμε τύχη"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την εμπειρία και το ταλέντο του Παναθηναϊκού που δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του.

"Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία, το ταλέντο την ποιότητα και όταν βρεθεί σε καλή μέρα δεν έχεις τύχη", υπογράμμισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συμπλήρωσε:

"Το μόνο που κερδίσαμε είναι εμπειρίες για κάποια παιδιά. Για μας το ότι ήμασταν πολύ μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια έχει να κάνει με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού".

Τέλος, ο Κώστας Τσαπρούνης επισήμανε: "Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση όλου του αγώνα. Κάναμε ότι μπορούσαμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ