STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό"

Ομπράντοβιτς: "Το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως η ζωή του είναι στον Παναθηναϊκό και το απολαμβάνει διαψεύδοντας τις φήμες για μετακόμισή του στη Ρεάλ το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου, νικώντας με 93-71 την Καβάλα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια.

Παράλληλα, ο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν διαβάζει εφημερίδες ούτε ενημερώνεται από τις ιστοσελίδες, συνεπώς δεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του.

Αρχικά για το παιχνίδι τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η Καβάλα παίζει με τον ίδιο τρόπο όλη την σεζόν. Πολλές διεισδύσεις και πολλά τρίποντα.

Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι οι 22 πόντοι με τους οποίους κέρδισαμε αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Με εξαίρεση την αρχή προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα. Έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής που πιστεύω ότι θα έχει κάποιες διαφορές".

Στη συνέχεια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ερωτήθηκε για τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την μετακόμισή του στη Ρεάλ Μαδρίτης:

"Είμαι 13 χρόνια εδώ και θα το πω άλλη μία φορά... Κατά την διάρκεια της σεζόν το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου. Θα σκεφτώ μόνο το παιχνίδι με την Καβάλα και το κάθε παιχνίδι την φορά.

Αυτά που λένε για το περιβάλλον μου και το στενό μου κύκλο δεν τα καταλαβαίνω και δεν με ενδιαφέρουν. Η ζωή μου είναι εδώ, στον Παναθηναϊκό και το απολαμβάνω. Και σημειώστε και αυτό... Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν βλέπω τηλεόραση και έχω μία υπέροχη ζωή. Δεν με αφορούν οι φήμες...

Η μόνη ενημέρωση που έχω από τα ΜΜΕ είναι ότι διαβάζω κάποια στατιστικά των αντιπάλων μου. Οπότε μάλλον σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν τη ζωή μου καλύτερα από ποτι την γνωρίζω εγώ...".

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: "Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στην Καβάλα για την εμφάνιση της. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για το Κύπελλο όπου πρέπει να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση και να παίξουμε καλύτερα".

Πρίφτης: "Δεν περιμένω κάτι να αλλάξει"

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε πως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί, τονίζοντας πως δεν περιμένει να αλλάξει κάτι.

"Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γνωστή. Ήρθαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και το καταφέραμε στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Μας προβλημάτισε το λόου ποστ παιχνίδι με τον Βουγιούκα αλλά και η επιθετικά άμυνα στο πικ εν ρολ", σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Στο τέλος χάσαμε και την ομαδικότητα μας και για αυτό το σκορ πήρε αυτή την έκταση. Έχουμε το ματς του Κυπέλλου τώρα μπροστά μας όπου έχουμε κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμού με τους Πάσαλιτς και τον Τέιλορ. Δεν βλέπω ούτε περιμένω κάτι να αλλάξει. Είναι παιχνίδια που θέλουμε να παίρνουμε εμπειρίες".

Τέλος, ο Νίκος Αγγελόπουλος τόνισε: "Παίζαμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είχαμε ένα καλό σερί με 3 νίκες και καλές εμφανίσεις. Θέλαμε να συνεχίσουμε αυτές τις καλές εμφανίσεις. Το καταφέραμε για τρία δεκάλεπτα, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι 40' συγκεντρωμένος.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε για λίγο την συγκέντρωση μας και ο Παναθηναϊκός πήρε μία τόσο μεγάλη διαφορά. Με τον ίδιο τρόπο πάμε τώρα να παίξουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ