ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Πρόβλημα τα λάθη"

Ομπράντοβιτς: "Πρόβλημα τα λάθη"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι είναι σαφώς ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, όχι όμως και από τα πολλά λάθη που έκαναν οι πράσινοι.

Ικανοποιημένος μεν από το αποτέλεσμα, σκεφτικός δε από τα... πολλά λάθη που είχαν σαν αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκός αρκετές χαμένες επιθέσεις, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα ο Ζοτς μετά το τέλος του αγώνα είπε πως: « Ήταν ένα καλό ματς. Ήταν εξ αρχής δύσκολο για εμάς από την προετοιμασία του, αφού είχαμε προβλήματα με τους Μάριτς, Μπατίστ, Καϊμακόγλου και Περπέρογλου, ενώ ο Νίκολας είναι στο 50%. Ήθελε, όμως, να βοηθήσει. Εμείς έπρεπε από την πλευρά μας να ανασυνταχθούμε. Τα λάθη ήταν ένα από τα προβλήματά μας, αλλά ακόμη κι έτσι πήραμε τη νίκη, η οποία είναι σημαντική»

Από την μεριά του ο Μιλένκο Τέπιτς συμπλήρωσε πως: «Είναι μία σημαντική νίκη, δεδομένου ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Μας δίνει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ένα ματς μπορεί να αλλάξει πολλά. Τώρα είμαστε στο 4-1 κι έχουμε καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της φάσης κι εν όψει ΤΟΡ 16. Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια

Εγώ νιώθω καλύτερα, αλλά πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Είμαι καλύτερα, πάντως, από πριν. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω όπως πάντα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Είμαι στο σωστό δρόμο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ