STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Πιο δυνατά ο ΠΑΟΚ"

Ομπράντοβιτς: "Πιο δυνατά ο ΠΑΟΚ"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την μαχητικότητα του, ενώ τόνισε πώς κάποιοι παίκτες του δεν αγωνίστηκαν σοβαρά.

Λιγομίλητος εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

" Η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής, ο ΠΑΟΚ στερείται τις υπηρεσίες σημαντικών παικτών", ήταν τα πρώτα λόγια του "Ζοτς".

Έπειτα δήλωσε: " Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να παίξει δυνατά, συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα, παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Ορισμένοι παίκτες παίξανε σοβαρά και άλλοι όχι".

Μαρκόπουλος: "Πιο δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι πιο δυνατή ομάδα από εμάς. Εμείς θέλαμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ. Ακόμη κι αν διορθώναμε, όμως, κάποιες αδυναμίες δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τον Άρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης: "Δεν σας κρύβω ότι το μυαλό μας είναι στα επόμενα παιχνίδια και συγκεκριμένα σε αυτά με τον Άρη. Ελπίζουμε να είμαστε και εκεί δυνατοί και ανταγωνιστικοί".

Όσον αφορά στις απουσίες των Μάρσαλ και Δέδα, είπε: "Ο Δέδας θα προσπαθήσει από αύριο (22/5) να λάβει μέρος σε κάποια σημεία της προπόνησης. Για τον Μάρσαλ θα έχουμε περισσότερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ