EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Παίζει εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός"

Ομπράντοβιτς: "Παίζει εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο κόουτς της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει. Συγχαρητήρια Ζοτς σε Πεδουλάκη.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική του Top-16 της Euroleague, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλάει για την αναμέτρηση κόντρα στο "τριφύλλι".

Οι Τούρκοι μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη , η οποία μέχρι στιγμής είναι αήττητη (3-0 ρεκόρ).

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι οι "πράσινοι" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πρόσθεσε πώς αν η Φενέρ θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ θα πρέπει να κερδίσει.

" Το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Πρώτα από όλα γιατί παίζουν εξαιρετικά τελευταία, είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικά στην άμυνα. Είναι προφανές ότι μετά το ξεκίνημα με τρεις ήττες θα πρέπει να ανακάμψουμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:

" Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας στο Top-16 πρέπει να νικήσουμε. Ελπίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση και φυσικά οι οπαδοί να έρθουν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα".

Συγχαρητήρια Ομπράντοβιτς σε Πεδουλάκη

Το βράδυ (22/1) πριν ο Παναθηναϊκός μπει στο παρκέ για να κάνει την τελευταία του προπόνηση πριν από το αυριανο (23/1) παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Μάικ Μπατίστ, με τους οποίους συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα. Στη συνέχεια, ο Ζοτς περίμενε τον κόουτς του "τριφυλλιού", Αργύρη Πεδουλάκη να τελειώσει τη συνέντευξη του σε ένα τουρκικό κανάλι και του έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει κάνει ως τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Δείτε VIDEO από τις φετινές εμφανίσεις της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ