EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο"

Ομπράντοβιτς: "Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς με την ΚΚ Ζάγκρεμπ.

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την πέμπτη του νίκη στην Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε στο ΟΑΚΑ της ΚΚ Ζάγκρεμπ.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

" Είχα πει ότι η ΚΚ Ζάγκρεμπ θα παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Έχουν έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν να παίζουν μπάσκετ, ιδιαίτερα στην επίθεση. Έπρεπε να παίξουμε καλά στην άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο, αυτός ήταν και ο λόγος που αλλάξαμε το αμυντικό μας σχέδιο στο δεύτερο ημίχρονο.

Είμαι ικανοποιημένος. Αντιδράσαμε καλά στην άμυνα ζώνης. Γενικά η εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο ίσως να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν σήμερα εδώ και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη".

Άντροϊτς: "Έδειξε την ποιότητα του ο Παναθηναϊκός"

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Άντροϊτς τόνισε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και καλή του τύχη. Είναι καλύτερη ομάδα και έδειξε την ποιότητα της.

Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και τα καταφέραμε για το μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά χάσαμε τον Κασούν που έπαιξε μόλις επτά λεπτά γιατί είχε ένα πρόβλημα με το στομάχι. Αποδείξαμε ότι αξίζουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρωλίγκα. Η ΚΚ Ζάγκρεμπ έχει ποιότητα και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Top-16".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ