EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Μίλησα με τον Ιτούδη, θα πάρω και τον Γιασικεβίτσιους, είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας"

Ομπράντοβιτς: "Μίλησα με τον Ιτούδη, θα πάρω και τον Γιασικεβίτσιους, είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας"
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Τις εξελίξεις στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε με την απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη και την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Για την απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τουρκικού κλαμπ μίλησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά την νίκη της Παρτίζαν επί της Ζάλγκιρις. Ο Σέρβος τεχνικός έχει εξάλλου ισχυρούς δεσμούς με αμφότερους τους προπονητές.

"Χθες μίλησα με τον Δημήτρη (Ιτούδη), λόγω της σχέσης που έχω μαζί του. Είμαστε συνάδελφοι και λυπάμαι που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Τώρα ή αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον Σάρας (Γιασικεβίτσιους) να ρωτήσω πώς είναι όλα. Είμαστε φίλοι μεταξύ μας, όλοι. Αλλά έτσι είναι η ζωή του προπονητή. Κάποιος βγαίνει έξω, κάποιος παίρνει μια ευκαιρία. Αυτό είναι. Καλή επιτυχία σε αυτόν.

Αυτή είναι η πρώην μου ομάδα, η Φενερμπαχτσέ. Και πάλι λυπάμαι για τον Δημήτρη. Ελπίζω να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο για να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή περισσότερο, γιατί η ζωή μας, ειλικρινά, δεν υπάρχει. Παιχνίδι, ταξίδι, προπόνηση. Έτσι είναι. Η EuroLeague είναι πολύ σκληρή. Ελπίζω ότι ο κόσμος που μας παρακολουθεί, να το καταλαβαίνει αυτό", ανέφερε ενδεικτικά ο Ομπράντοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ