ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Η Εφές άξιζε τη νίκη"

Ομπράντοβιτς: "Η Εφές άξιζε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα της Εφές στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παραδέχτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε θετικά κι αρνητικά στοιχεία

Στη δυσκολία της αναμέτρησης με την Εφές στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του οφείλει να βελτιώσει κάποια πράγματα.

"Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι προετοιμασίας. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να καταλάβουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή", τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

"Όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα κάναμε κάποια καλά, αλλά και κάποια αρνητικά πράγματα. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να τα κάνουμε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι μας.

Ήταν γενικά όμως ένα καλό, δυνατό παιχνίδι, οι δύο ομάδες πάλεψαν και η Αναντολού Έφες άξιζε να νικήσει, γιατί έπαιξε καλύτερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα".

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Λόγκαν υπογράμμισε: "Υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, είχαμε περιόδους που τους δώσαμε εύκολα καλάθια. Δεν είχαμε πολύ για προπονήσεις αυτές τις μέρες, αλλά αντίθετα είχαμε στο πρόγραμμα πολλά φιλικά.

Μετά και τον αυριανό αγώνα, θα επιστρέψουμε στη δουλειά μέσω και πάλι των προπονήσεων για να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία και να περιορίσουμε τα λάθη μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ