ABA LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ζέσταμα, είδε τα πάντα ο διευθυντής της ABA League"

Ομπράντοβιτς: "Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ζέσταμα, είδε τα πάντα ο διευθυντής της ABA League"
PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι οι παίκτες της Παρτίζαν δεν μπόρεσαν καν να κάνουν ζέσταμα πριν από το Game 3 των τελικών με τον Ερυθρό Αστέρα λόγω των αντικειμένων που έπεσαν στο παρκέ, ενώ εστίασε άμεσα στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας μείωσε σε 2-1 στην σειρά των τελικών της ABA League κόντρα στην Παρτίζαν, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την βροχή αντικειμένων που έπεσε στο παρκέ κατά την είσοδο των παικτών των φιλοξενούμενων, τα υψωμένα μεσαία δάκτυλα του Μάνταρ και μία μίνι σύρραξη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε σε γενικές γραμμές στο αγωνιστικό κομμάτι του Game 3 στις δηλώσεις του, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα όταν ρωτήθηκε. "Δεν μπορέσαμε καν να κάνουμε ζέσταμα. Ο διευθυντής της ABA League ήταν εδώ και είδε τα πάντα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Ζοτς", ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:

"Στην τέταρτη περίοδο είχαμε πρόβλημα με φάουλ στον Σμάιλαγκιτς, τον Έξουμ, τον ΛεΝτέι και τον Λεσόρ. Δεν βρήκαμε λύσεις. Κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε καλά.

Είπα στους παίκτες μου ότι όλα είναι καλά. Δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Έχουμε άλλο αγώνα σε δύο μέρες. Αν δεν νικήσουμε τότε, έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Προχωράμε".

Θυμηθείτε τι συνέβη κατά την είσοδο της Παρτίζαν στο παρκέ:

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ