ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: "Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε άλλον έναν παίκτη"

Ομπράντοβιτς: "Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε άλλον έναν παίκτη"
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ EMILIJA JOVANOVIC

Για σεζόν γεμάτη από προκλήσεις έκανε λόγο ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε πως η Παρτίζαν θέλει ακόμα έναν παίκτη για να κλείσει το ρόστερ της.

Η Παρτίζαν "χτενίζει" την αγορά για να βρει έναν σέντερ, όπως παραδέχθηκε και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μιλώντας στα σερβικά μέσα ενημέρωσης, στο περιθώριο της Media Day της ομάδας ενόψει της έναρξης της EuroLeague 2023/24, τονίζοντας πως και φέτος θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις.

"Στόχος είναι όπως πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να δημιουργήσουμε ξανά σύνδεση με τους οπαδούς. Όπως και την περασμένη σεζόν που ήταν καταπληκτική. Πέρυσι σπάσαμε όλα τα ρεκόρ και ελπίζω να είμαστε ξανά στο ίδιο επίπεδο. Όλοι το νιώθουμε. Είμαστε περήφανοι για τους οπαδούς μας.

Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, να επιμείνουμε σε καλά πράγματα και να είμαστε έτοιμοι για μια σεζόν που είναι γεμάτη προκλήσεις από κάθε άποψη. Τον πρώτο μήνα έχουμε 10 αγώνες, τον δεύτερο άλλους 10, μετά τον Δεκέμβριο και τον Ιανουαρίου από 11 ματς. Με αυτές τις συνθήκες θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες.

Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε να φέρουμε άλλον έναν παίκτη, αλλά δεν θέλουμε να βιαστούμε. Δεν θα είμαστε βιαστικοί. Όλοι μιλάμε και προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εάν δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές, τότε δεν θα υπογράψουμε κανέναν. Θέλουμε να φέρουμε κάποιον που θα παρέχει ποιότητα.

Εκτός ίσως από την νυν πρωταθλήτρια της EuroLeague, τη Ρεάλ, που προσέθεσε μόνο τον Φακούντο Καμπάσο, όλες οι ομάδες άλλαξαν. Κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει την ίδια ομάδα κάθε σεζόν. Όσοι βρέθηκαν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας πέρσι, αντέδρασαν. Περιμένω ένα ισομερές πρωτάθλημα, επομένως θα πρέπει να έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση χωρίς υψηλές προσδοκίες, που θα βάζαμε μπροστά μας.

Είναι σημαντικό για τη Σερβία και το Βελιγράδι να είναι και οι δύο ομάδες στην EuroLeague. Η μεγαλύτερη νίκη θα ήταν η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας να γίνουν μόνιμα μέλη της διοργάνωσης. Όσο για εμάς, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος τεχνικός.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ