ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν ψάχνει σέντερ στο πρότυπο του Λεσόρ

Η Παρτίζαν ψάχνει σέντερ στο πρότυπο του Λεσόρ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η φυγή του Ματίας Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό στοίχισε αγωνιστικά στην Παρτίζαν, που αναζητά έναν ακόμα ψηλό με τα χαρακτηριστικά του Γάλλου σέντερ για να κλείσει το ρόστερ της.

Η EuroLeague ξεκινάει σε μερικές ημέρες (5/10), όμως η Παρτίζαν δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mozzart Sport, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν σέντερ που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Μάτιας Λεσόρ, μιας και ο Γάλλος σέντερ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πέρσι στο Βελιγράδι, αλλά πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια η Παρτίζαν αναζητά έναν ψηλό που να είναι ευκίνητος ώστε να μπορεί να προσφέρει ενέργεια τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Παρά ταύτα, δεν έχει καταφέρει να βρει κάτι τέτοιο στην αγορά της Ευρωπής, οπότε περιμένει τα κοψίματα από το NBA. Εξάλλου, οι ασπρόμαυροι πήραν ήδη δύο παίκτες που πέρσι αγωνίζονταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δηλαδή τους Πι Τζέι Ντόζιερ και Φρανκ Καμίνσκι.

Ο τελευταίος αγωνίζεται μάλιστα στη γραμμή των ψηλών, εκεί που υπάρχουν ακόμα οι Ζακ ΛεΝτέι, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ