ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Ομπράντοβιτς: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που οδηγεί ο "Ζοτς" και κοστίζει κάτω από 20 χιλιάδες ευρώ

Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και κοστίζει 20χιλιάδες ευρώ
Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και κοστίζει 20χιλιάδες ευρώ PRINT SCREEN

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που κανείς δεν θα περίμενε πως θα οδηγεί ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξέπληξε τους πάντες με το αυτοκίνητό του αφού δεν έχει διαλέξει κάποιο super car, αλλά ένα... ταπεινό αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Παρτίζαν οδηγεί ένα Fiat 500, το οποίο κοστολογείται κοντά στις 20.000 ευρώ.

Δείτε το:

Από όσα μπορεί να διακρίνει κανείς από το Video, και ειδικά από την ανοικτή μάσκα του συγκεκριμένου Fiat 500, το αυτοκίνητο του Σέρβου προπονητή δεν είναι το ηλεκτρικό 500e αλλά διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι θερμικές εκδόσεις του Fiat 500 κινούνται από το τρικύλινδρο υβριδικό μηχανικό σύνολο 999 κ.εκ., που αποδίδει 70 ίππους και 92 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις της ιταλικής εταιρείας, η μέση κατανάλωση του συγκεκριμένου μοντέλου δεν ξεπερνά τα 5,0 lt/100km, συνεπώς η μετακίνηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί μια κίνηση ευαισθησίας για τον περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων - πέραν της πρακτικότητας που προσφέρει το μήκους μόλις 3,57 μέτρων αμάξωμα στους δρόμους της πόλης του Βελιγραδίου.

Η Fiat διαθέτει το 500 σε μια σειρά από εξειδικευμένες εκδόσεις εξοπλισμού, κι αν κρίνουμε από τις εικόνες η συγκεκριμένη δεν αποκλείεται να είναι η έκδοση Sport. Αυτή εμπλουτίζεται με σπορ λεπτομέρειες του αμαξώματος, με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και με σκούρες επενδύσεις και τύπου μπάκετ καθίσματα στο εσωτερικό. Στη χώρα μας το υβριδικό Fiat 500 ξεκινά από τις 16.500 ευρώ.

TAGS ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ