ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο για ΤΣΣΚΑ: "Θα μείνουμε πιστοί στο γρήγορο στυλ παιχνιδιού μας"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (15/3, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να μείνει πιστός στο στυλ του και να παίξει γρήγορο μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό τη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (15/3, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague . Η αποστολή των "πράσινων" είναι δύσκολη και αυτό το γνωρίζει ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως πως η ομάδα του σκοπεύει να παίξει το δικό της μπάσκετ στην Ρωσία.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε ότι δεν θα κάνει καλό στην ομάδα του να χαμηλώσει το τέμπο του αγώνα για να είναι ανταγωνιστική κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, παρά είναι προτιμότερο να παίξουν ένα στυλ παιχνιδιού που βολεύει τα στοιχεία των παικτών του και ό,τι βγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού τεχνικού:

"Η ομάδα μας παίζει σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Σχεδόν όλοι οι παίκτες παίζουν πολύ κοντά στις δυνατότητές τους. Είναι δύσκολο να σκοράρουμε 25 πόντους ανά περίοδο, αυτό είναι το όνειρο, αλλά αν πετύχουμε περίπου 20 θα είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, που δεν χάνει συχνά εντός έδρας. Εμείς δεν έχουμε λόγο να επιβραδύνουμε τον ρυθμό γιατί θα είναι σαν να παίζουμε κόντρα στις δυνατότητές μας.

Ο Λεκάβιτσιους και ο Καλάθης είναι πολύ γρήγοροι και μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα τη μπάλα. Ο Τόμας και ο Γκιστ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό. Αν επιβραδύνουμε τον ρυθμό θα μετατραπεί σε ένα παιχνίδι των σουτ κι εμείς δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα σε αυτό. Οπότε θα μείνουμε στον στυλ παιχνιδιού μας, θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ