VIRAL

Ομάδα της Σουηδίας έκανε πρόταση συνεργασίας στον Τρέι Γιανγκ

Ο Τρέι Γιανγκ με την φανέλα των Χοκς
Ο Τρέι Γιανγκ με την φανέλα των Χοκς 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Θα μπορούσαμε ποτέ να δούμε τον Τρέι Γιανγκ σε ομάδα της Σουηδίας; Κι όμως, ο σταρ των Ατλάντα Χοκς έχει πρόταση από σουηδική ομάδα αν το θελήσει.

Ο Τρέι Γιανγκ πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν με τους Ατλάντα Χοκς έχει ήδη μία ιδιαίτερα πρόταση στα χέρια του αλλά όχι από το ΝΒΑ. Ο σούπερ σταρ των Χοκς μπορεί αν το θελήσει να αγωνιστεί στην Σουηδία μιας και η Λουλέα, ομάδα της Σκανδιναβικής χώρας του έκανε πρόταση.

Η πρόταση αυτή μάλιστα κρατάει χρόνια, συγκεκριμένα 20, τότε που ο πατέρας του Τρέι Γιανγκ είχε υπογράψει με τη συγκεκριμένη ομάδα, που έφερε το όνομα "Πλάνια Μπάσκετ", μία μεταγραφή που όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα η ομάδα ανέβασε ένα post στο twitter με τον Τρέι Γιανγκ στα χρώματά της γράφοντας μάλιστα: "Γεια σου Τρέι. Πριν από 20 χρόνια ο πατέρας σου υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας. Για κάποιο λόγο το συμβόλαιο τερματίστηκε πριν καν αρχίσει και δεν ήρθε ποτέ στη Σουηδία. Τώρα όμως έχουμε μία ανοιχτή θέση για εσένα έτσι ώστε να ολοκληρώσεις αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας σου. Καλώς ήρθες".

Δείτε το post της ομάδας στο twitter:

TAGS VIRAL NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ