ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο ΜακΚίσικ μίλησε ελληνικά και υπενθύμισε το dress code για τον 3ο τελικό με Παναθηναϊκό

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αυριανό (17/6) 3ο τελικό με τον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) ψάχνοντας το 3-0 με το οποίο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να υπενθυμίζει με ένα μήνυμα στα ελληνικά ότι όλοι οι οπαδοί πρέπει να ντυθούν στα κόκκινα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει αύριο (17/6) την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον 3ο τελικό, ψάχνοντας το 3-0. Μία ημέρα νωρίτερα, οι "ερυθρόλευκοι" θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους οπαδούς του, που έχουν ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, όπου εμφανίζεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ να λέει στα ελληνικά "όλα κόκκινα", με την ομάδα του Πειραιά να αναφέρει στο σχετικό σχόλιο: "Μετράμε αντίστροφα! Ελάτε αύριο (17/06, 21.00) στο ΣΕΦ και ωθήστε ΜΟΝΟ με τη φωνής σας την ομάδα στη νίκη που θα την στέψει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ! Στην γιορτή μας δεν χωρούν ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΕΣ συμπεριφορές και ΒΙΑ. Και μην ξεχνάτε πως έχουμε Dress Code".

Δείτε το σχετικό post:

Υπενθυμίζεται ότι με το dress code ο Ολυμπιακός εννοεί ότι ζητάει από τους φιλάθλους του να φορέσουν κόκκινα μπλουζάκια για να "βάψουν" κόκκινο το ΣΕΦ, σε μία κίνηση που ξεκίνησε να γίνεται πρώτη φορά στην σειρά των playoffs της EuroLeague κόντρα στην Μακάμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ