ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το VIDEO του SPORT24 με τον Μιλουτίνοβ να εκτελεί βολές και τον Μπαρτζώκα να επιβλέπει πριν από τη μάχη με τη Φενέρπαχτσε

Ολυμπιακός: Το VIDEO του SPORT24 με τον Μιλουτίνοβ να εκτελεί βολές και τον Μπαρτζώκα να επιβλέπει πριν από τη μάχη με τη Φενέρπαχτσε
SPORT24

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πήρε μέρος (και) στην σημερινή (11/4) προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (12/4, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και το SPORT24 σας παρουσιάζει το VIDEO που τον δείχνει να εκτελεί βολές, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον παρακολουθεί και αυτός από μία θέση στο γήπεδο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετράει εδώ και μερικές ημέρες αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση. Συμμετείχε κανονικά - όπως και ο Φιλίπ Πετρούσεβ - στην χθεσινή (10/4) προπόνηση, ενόψει του αυριανού (12/4) αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Ο Σέρβος πήρε μέρος μάλιστα και στην σημερινό (11/4) προπόνηση, με το SPORT24 να σας παρουσιάζει το σχετικό VIDEO. Σε αυτό λοιπόν εμφανίζεται ο Νίκολα Μιλουτίνοβ να εκτελεί βολές στην μία μπασκέτα μαζί με τον Μάικ Καλαβρό, ενώ στην άλλη μπασκέτα βρίσκεται ο Μουσταφά Φαλ και κάνει το ίδιο υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μποζίκα. Και αυτός που παρακολουθεί και τους δύο ψηλούς είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος κάθεται σε μία καρέκλα εκεί που συνήθως βρίσκεται η γραμματεία.

Δείτε το VIDEO του SPORT24:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ