ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Το πικάρισμα οπαδών στον Σλούκα και η κίνηση ήθους από τον ερυθρόλευκο πάγκο

Ολυμπιακός: Το πικάρισμα οπαδών στον Σλούκα και η κίνηση ήθους από τον ερυθρόλευκο πάγκο
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Παπανικολάου με μία κίνηση ήθους προέτρεψε τους φίλους του Ολυμπιακού να σταματήσουν σύνθημα μέσω του οποίου είχαν σκοπό να πικάρουν τον Κώστα Σλούκα, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2024 μετά την επικράτησή του στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Όπως είναι λογικό ο ενθουσιασμός στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήταν μεγάλος, ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου είχε το καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ενώ το ματς είχε κριθεί, να προχωρήσει σε μία κίνηση ήθους.

Συγκεκριμένα, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν σύνθημα με σκοπό να πικάρουν τον Κώστα Σλούκα, με την διαφαινόμενη κατάκτηση του τροπαίου, ο Κώστας Παπανικολάου, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης και ο αθλητικός διευθυντής, Χρήστος Μπαφές έκαναν νεύματα στον κόσμο να σταματήσει.

Ακόμα και σε εκείνη τη στιγμή με τους σφυγμούς να είναι πολύ ψηλά και τον ενθουσιασμό να είναι υπέρμετρος, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων είχαν το καθαρό μυαλό να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση ήθους προς έναν πρώην αθλητή της ομάδας.

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ