ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το όμορφο tweet για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και η κρυμμένη λεπτομέρεια με τα αγαπημένα του περιστέρια

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και με ένα συγκινητικό tweet τίμησε την μνήμη του στην επέτειο του ενός χρόνου από τον θάνατό του, με την διαφορά να φαίνεται στην λεπτομέρεια χάρη στο περιστέρι που συμπεριέλαβε στο μήνυμα.

Ηταν 16 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από την ζωη. Σήμερα (16/9) συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλειά του και ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να τον ξεχάσει.

Με ένα συγκινητικό tweet οι "ερυθρόλευκοι" τίμησαν τον Ντούντα, ανεβάζοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, γράφοντας: "Σε θυμόμαστε και σε τιμάμε σήμερα, έναν χρόνο αφότου ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο δάσκαλο και σπουδαία προσωπικότητα του μπάσκετ. Αναπαύσου εν ειρήνη δάσκαλε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".

Το μήνυμα ήταν όμορφο. Η λεπτομέρεια ωστόσο για τους "καλά διαβασμένους" ήταν αλλού και κάνει την διαφορά: Στο ξεκίνημα του μηνύματος ο Ολυμπιακός έχει βάλει ένα περιστέρι, αφού ήταν γνωστή η λατρεία του Ντούντα για τα περιστέρια, αφού είχε περιστερώνα όπου και φρόντιζε και εκπαίδευε τα γνωστά πτηνά. Και είναι αυτή η λεπτομέρεια που κάνει το post του Ολυμπιακού ακόμα πιο όμορφο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ