ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Το "Ολυμπιακάρα" από ένα παιδάκι και οι αντιδράσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εξέδρα στον αγώνα με το Περιστέρι bwin

Ολυμπιακός: Το "Ολυμπιακάρα" από ένα παιδάκι και οι αντιδράσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εξέδρα στον αγώνα με το Περιστέρι bwin
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την άλλη πλευρά της νίκης του επί του Περιστερίου bwin στον προημιτελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με το "Ολυμπιακάρα" που φώναξε ένα παιδάκι στην κάμερα και τις αντιδράσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εξέδρα να ξεχωρίζουν.

Ο Ολυμπιακός λύγισε χθες (16/2) το Περιστέρι bwin στον προημιτελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και μία ημέρα αργότερα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO με όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ και δεν τα έπιασε ο τηλεοπτικός φακός.

Το "Ολυμπιακάρα" που φώναξε ένα παιδάκι, οι αντιδράσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εξέδρα και οι πανηγυρισμοί των παικτών είναι αυτά που ξεχώρισαν.

Δείτε το VIDEO:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ