ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το καθιερωμένο τελετουργικό με τον Πετρούσεβ στο επίκεντρο και η αποθέωση από τον κόσμο στο ματς με την Μπάγερν

Ολυμπιακός: Το καθιερωμένο τελετουργικό με τον Πετρούσεβ στο επίκεντρο και η αποθέωση από τον κόσμο στο ματς με την Μπάγερν
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και έβαλε θετικό πρόσημο στο ρεκόρ του στην βαθμολογία της EuroLeague. Μία μέρα μετά το παιχνίδι, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός λύγισε την Μπάγερν και πήρε το έβδομο θετικό του αποτέλεσμα στην EuroLeague σε 13 αναμετρήσεις στην διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν θετικό πρόσημο στο ρεκόρ τους στην βαθμολογία και έκλεισαν με νίκη την διπλή αγωνιστική της EuroLeague.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ μία μέρα μετά το παιχνίδι δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, δίνοντας μία διαφορετική οπτική στα όσα συνέβησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το καθιερωμένο τελετουργικό πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον Πετρούσεβ στο επίκεντρο, η παρουσίαση της ομάδας, τα πλάνα από το παιχνίδι, οι φωτογραφίες των Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ με φίλους της ομάδας και η αποθέωση στο φινάλε.

Δείτε εδώ την παρακάμερα του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ