ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού ο Παπανικολάου, εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4 με τον Παναθηναϊκό

EUROLEAGUE / FINAL 4 /  /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / FINAL 4 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο Κώστας Παπανικολάου. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο Game 4 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο Κώστας Παπανικολάου στον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του αρχηγού των ερυθρολεύκων στο Game 4 (15/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε μόλις για 10 λεπτά στο τρίτο ματς των δύο αιωνίων, μετρώντας 3 πόντους (1/1 δίποντο, 1/2 βολές), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Στη συνέχεια αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα και δεν χρησιμοποιήθηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Να θυμίσουμε πως ο Παπανικολάου είχε παίξει για 40' στον δεύτερο τελικό των δύο αιωνίων, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας.

Ολυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού ο Παπανικολάου, εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4 με τον Παναθηναϊκό
Η στιγμή που ο Κώστας Παπανικολάου αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα στο Game 3 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στον τέταρτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με την απουσία του Παπ να μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο, αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα συνυπάρξει στις θέσεις των φόργουορντ μαζί με τον Σάσα Βεζένκοβ. Όπως συνέβη δηλαδή και στο τρίτο παιχνίδι μετά τον παροπλισμό του αρχηγού των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ