EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ για ατομική προπόνηση ο Μιλουτίνοβ

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ για ατομική προπόνηση ο Μιλουτίνοβ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στην Πάτρα έδωσε ρεπό στους παίκτες του, αλλά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ την Δευτέρα (14/1) βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League πήρε την εκτός έδρας νίκη ( 80-77) επί του Προμηθέα Πάτρας και ολοκλήρωσε θετικά ένα κύκλο πέντε δύσκολων παιχνιδιών.

Οι ερυθρόλευκοι από τις 4 ως τις 13 Ιανουαρίου αντιμετώπισαν κατά σειρά τον Παναθηναϊκό (79-65, 4/1), την ΑΕΚ (101-75, 6/1) και την Μπασκόνια (91-87, 8/1) στο ΣΕΦ και την Ρεάλ Μαδρίτης (94-78, 10/1) στο Wiznik Center και τον Προμηθέα (77-80, 13/1) στο "Δ. Τόφαλος", ενώ την Δευτέρα (14/1) είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες "ανάσες".

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Χίμκι (17/1, 21:00) θα αρχίσει την Τρίτη (15/1), αλλά ένας παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε την Δευτέρα (14/1) στο φαληρικό στάδιο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναφερόμαστε στον Νικόλα Μιλουτίνοβ , ο οποίος λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, απουσίασε από τα ματς με την Μπασκόνια, την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Προμηθέα. Ο 24χρονος ψηλός έκανε ατομική προπόνηση και την Τρίτη (15/1) θα ανεβάσει ρυθμούς επιχειρώντας να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας του και να τεθεί εκ νέου - αυτό αναμένεται να συμβεί - στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για ματς της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Τέλος, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που φρόντισαν να καθιερωθεί στο διαδικτυακό περιοδικό της η στήλη "Fans Corner": " Λίγο πριν κυκλοφορήσει το 4o τεύχος του ηλεκτρονικού μας περιοδικού «We Are Olympiacos», σας είχαμε ζητήσει να συμμετάσχετε ενεργά αποστέλλοντάς μας δικές σας «ερυθρόλευκες» φωτογραφίες.

Η ανταπόκρισή σας ήταν πραγματικά μεγάλη, για αυτό και η σχετική στήλη «Fans Corner» καθιερώθηκε!

Για τον λόγο αυτό, περιμένουμε να μας αποστείλετε κι άλλο υλικό --πάντα με θέμα τον Ολυμπιακό- στο [email protected] ,το οποίο θα δείτε δημοσιευμένο στο επόμενο (5ο) τεύχος μας!

Εκτός, όμως, από φωτογραφικά κλικ στο ίδιο email ( [email protected] ) περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας, με στόχο να γίνουμε καλύτεροι μέσα από αυτά!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ