ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός προς φιλάθλους: "Επιβεβαιώστε πως διαθέτουμε την πιο ισχυρή έδρα της Ευρώπης, όχι σε κάθε είδους βία"

OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE
OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE INTIME SPORTS

Μήνυμα προς τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στο ΣΕΦ έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καλώντας τους να προσέλθουν νωρίτερα στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ν' απέχουν από κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ανακοίνωση με οδηγίες και συμβουλές ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καλώντας τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα και να στηρίξουν την ομάδα τους "με τη δύναμη της φωνής" τους.

Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ καλεί τον κόσμο να επιβεβαιώσει απέναντι στους "πράσινους" πως "διαθέτουμε την πιο ισχυρή έδρα της Ευρώπης και πείτε "όχι" σε κάθε είδους ΒΙΑ και αντιαθλητική συμπεριφορά".

Αναλυτικά:

"Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν 2022-23 η παρουσία της μεγαλύτερης πηγής ενέργειας της ομάδας μας, εσάς των φιλάθλων μας, θα είναι μαζική. Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε τους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας.

Επιβεβαιώστε - μέσω της μοναδικής ατμόσφαιρας που δημιουργείτε - πως διαθέτουμε την πιο ισχυρή έδρα της Ευρώπης και πείτε «όχι» σε κάθε είδους ΒΙΑ και αντιαθλητική συμπεριφορά. Τέτοιους είδους καταδικαστέα φαινόμενα δεν έχουν θέση σε αγώνες μπάσκετ και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Επίσης, λόγω της τεράστιας προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των διπλών ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Οι Πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 17.15).

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

* Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με επιπλέον προσωπικό, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

*Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking A, Β και Vallet παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

* Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

*Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

* Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ