NBA

Το Ringer συνδέει τον Ποκουσέβσκι με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι προπονείται με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι EUROKINISSI

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA και εν όψει των φετινών ντραφτ, παρακολουθείται στενά από τους Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέβσκι, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, το NBA και σύμφωνα με δημοσίευμα του Ringer, έχει τραβήξει το βλέμμα των Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ.

Το φετινό ντραφτ είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου και ο 18χρονος Σέρβος, βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Η ομάδα της Οκλαχόμα μάλιστα, φαίνεται να τον "γλυκοκοιτάζει" και θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της. Για να γίνει αυτό ωστόσο, θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό στον Ολυμπιακό ως buy out, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Όσον αφορά το ντραφτ, οι Θάντερ επιλέγουν στο Νο.25.

"Ο Ποκουσέβσκι βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και έχει κάνει μερικές προπονήσεις με την ομάδα, ενώ έχει γνωρίσει και μιλήσει, ήδη με ανθρώπους εκεί. Για μια ομάδα που προσπαθεί να ανοικοδομηθεί, ο Ποκουσέβσκι έχει το μεγαλύτερο ποτένσιαλ και δεν πρόκεται καν να σκεφτούν αν θα τον πάρουν ή όχι", αναφέρει χαρακτηριστικά το Ringer.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ