ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ο έντονος διάλογος του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ο έντονος διάλογος του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε δύο λάθη στην ίδια φάση στο παιχνίδι με το Περιστέρι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί άμεσα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να ξεκινήσει ο έντονος διάλογος των δύο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά το Final Four του Βελιγραδίου, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με αποτέλεσμα το Περιστέρι να διατηρεί το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του σαρανταλέπτου. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, κάτι που αποτυπώθηκε στα λάθη που έκαναν.

Ένα εξ αυτών, από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, έφερε το αντιαθλητικό φάουλ του ιδίου και τις δύο βολές του Χρήστου Σαλούστρου στο 27' της αναμέτρησης. Μία φάση που οδήγησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην άμεση αντικατάσταση του ομογενούς γκαρντ, ο οποίος μέχρις εκείνο το σημείο είχε 2 πόντους (με 1/6 σουτ), 3 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 12'23'' συμμετοχής.

Το θέμα ήταν πως μόλις ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κάθισε στον πάγκο, τα... άκουσε από τον προπονητή του, για να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος των δύο -το γεγονός καταγράφηκε από την τηλεοπτική κάμερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ