ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα του Παπανικολάου στον ερυθρόλευκο πάγκο

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα του Παπανικολάου στον ερυθρόλευκο πάγκο

Προς τους συμπαίκτες του απευθύνθηκε σε έντονο ύφος ο Κώστας Παπανικολάου στο τάιμ άουτ που ζήτησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το 17-0 του Ολυμπιακού και την ανατροπή του σκηνικού στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ. Στόχος του να παραμείνουν το ίδιο συγκεντρωμένοι.

Μετά το εντυπωσιακό 17-0 του Ολυμπιακού στον πρώτο μισό της τρίτης περιόδου, κατά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, και το τάιμ άουτ του Ντέγιαν Ράντονιτς για να σταματήσει τον ερυθρόλευκο ρυθμό, η κάμερα επικεντρώθηκε στον πάγκο των ερυθρόλευκων και αποτύπωσε το ξέσπασμα του Κώστα Παπανικολάου προς τους συμπαίκτες του.

Όπως ο ίδιος εξήγησε αργότερα μιλώντας στην Game Night, ο λόγος του αφορούσε την ανάγκη να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο η απόδοση της ομάδας του, αφού παρά το +12 όλα ήταν ακόμη ρευστά.

"Είχαμε πάρει το μομέντουμ του παιχνιδιού εκείνη τη στιγμή και ήταν πολύ σημαντικό να το κρατήσουμε. Δεν είχε τελειώσει το ματς παρότι είχαμε προηγηθεί και αυτό ήθελα να περάσω στα παιδιά. Ήθελα να πω στα παιδιά να κρατήσουμε την ίδια ένταση για να συνεχίσουμε να κάνει ο ένας τον άλλον χαρούμενο στην επίθεση", ομολόγησε.

Η Game Night για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ