Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το νικητήριο καλάθι της Σταμάτη, το εκπρόθεσμο δίποντο και όσα ακολούθησαν

Στιγμιότυπο από τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Στιγμιότυπο από τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών. Η βολή της Χατζηνικολάου, το καλάθι της Σταμάτη και το δίποντο της Ριντ που οι διαιτητές έκριναν εκπρόθεσμο μετά από τη χρήση video.

Ένας σπουδαίος τελικός, ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/5) εκείνης του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών και θα έχει δύο ευκαιρίες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την στέψει και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η Όλγα Χατζηνικολάου ισοφάρισε στο 70-70 με 1/2 βολές, η Εβίνα Σταμάτη πέτυχε μεγάλο καλάθι για το 72-70 και στον χρόνο που έμειε η Ριντ πέτυχε το δίποντο της ισοφάρισης, που όμως ήταν εκπρόθεσμο όπως αποφάσισαν οι διαιτητές (Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος, Καλδίρης) αφού προηγουμένως συμβουλεύθηκαν το video της τηλεοπτικής κάλυψης της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πάντως, κατέθεσαν ένσταση για τον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές αποφάσισαν για την κρισιμότερη φάση του αγώνα.

Δείτε όσα συνέβησαν από το 2:30:30 κι έπειτα:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το νικητήριο καλάθι της Σταμάτη, το εκπρόθεσμο δίποντο και όσα ακολούθησαν
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ