Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι ερυθρόλευκοι άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού
Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής 16 Μαΐου την έφεση για την πρωτόδικη απόφαση αναφορικά με το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Έφεση στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό άσκησε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής 16 Μαΐου σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, αποστέλλοντας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (φύλλο αγώνα, βίντεο και φωτογραφίες) που αφορούν στο καλάθι που σημείωσε η παίκτρια των πρασίνων στο φινάλε της αναμέτρησης του ΣΕΦ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα, έγινε δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο, για να ακολουθήσει η δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης.

Πλέον, εκκρεμεί να αποφασιστεί αφενός τι μέλλει γενέσθαι με τον 1ο τελικό, αλλά και με τους επόμενους αφού η σειρά θα "πάει πίσω" μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ