Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε και επίσημα ο δεύτερος τελικός

Στιγμιότυπο από το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ γυναικών
Στιγμιότυπο από το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ γυναικών EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, την αναβολή του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ως συνέχεια της απόφασης για αποδοχή της ένστασης των "πράσινων" για τον πρώτο τελικό.

Αυτό που λίγο-πολύ ήταν γνωστό από χθες, είναι πλέον και επίσημο: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή του σημερινού (16/5) δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση ότι δικαίωσε την ένσταση των "πράσινων" για τον πρώτο τελικό, αλλά και το σκεπτικό της απόφασης που έγινε γνωστό στις δύο ομάδες.

Η συγκεκριμένη απόφαση - αν και άργησε πάρα πολύ δεδομένου ότι κανονικά οι δύο ομάδες θα κοντράρονταν σήμερα (16/5, 14:30) - ήταν αναμενόμενη μετά από όσα είχαν γίνει στον πρώτο τελικό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δεν είχε καν οριστεί διαιτητική τριάδα για τον 2ο τελικό, σε μία ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο αγώνας όδευε προς την αναβολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Μαϊου για την Δ’ φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αναβάλλεται".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ