MEDIA

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το ντέρμπι "αιωνίων" για την 29η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Σλούκας με τον Γουίλιαμς-Γκος
Ο Σλούκας με τον Γουίλιαμς-Γκος EUROKINISSI - ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην μάχη για μία είσοδο στην τετράδα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα (14/3) τον Παναθηναϊκό AKTOR (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα σημαντικό παιχνίδι στην μάχη των "αιωνίων" να κλειδώσουν μία θέση στην πρώτη 4αδα.

Η συμμετοχή των Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι αμφίβολη για τους "ερυθρόλευκους", ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, την ίδια στιγμή που οι "πράσινοι" δεν θα έχουν τους Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 78-88 στην παράταση στο ΟΑΚΑ. Επειδή ωστόσο στην EuroLeague η νίκη στην παράταση θεωρείται... ισοπαλία σε περίπτωση ισοβαθμίας, αυτό σημαίνει ότι όποιος εκ των δύο "αιωνίων" πάρει την νίκη σήμερα θα έχει πλεονέκτημα αν βρεθούν με το ίδιο ρεκόρ. Εκτός βέβαια αν κριθεί και αυτό το παιχνίδι στην παράταση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR (19:45, Novasports Prime)
Φενέρμπαχτσε - Βαλένθια (19:45, Novasports 2)
Ερυθρός Αστέρα - Μακάμπι (20:00, Novasports Start)
Άλμπα Βερολίνου - Μονακό (21:00, Novasports 3)
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 5)
Μπαρτσελόνα - Παρτίζαν (21:30, Novasports 4)

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ