ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπαρτζώκας για τον μαχητή Γουόκαπ: "Το πόδι του είναι πρησμένο, άλλος δεν θα έπαιζε, ελπίζουμε να τα καταφέρει"

Ο Μπαρτζώκας για τον μαχητή Γουόκαπ: "Το πόδι του είναι πρησμένο, άλλος δεν θα έπαιζε, ελπίζουμε να τα καταφέρει"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR (14/3, 19:45, Novasports Prime και Match Center στο SPORT24), όμως ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι οι Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR (14/3, 19:45, Novasports Prime και Match Center στο SPORT24) στο ΣΕΦ. Ακόμα όμως δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν οι Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

""Έχουμε πολλά προβλήματα. Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ομαδική προπόνηση. Χθες δεν έκαναν, έβγαλαν ένα μέρος ατομικό. Θέλω να κάνω μια αναφορά στο γιατρό της ομάδας και τους φυσιοθεραπευτές. Βρίσκονται στο γήπεδο μέχρι τις 22:30-23:00 ακόμα και σε μέρες ρεπό για να κάνουν διπλές και τριπλές θεραπείες στον Γουόκαπ.

Το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί ο Γουόκαπ απαιτεί τρεις εβδομάδες για να επανέλθεις. Αν ο Τόμας παίξει αύριο, θα παίξει μετά από σχεδόν 10 μέρες, έχοντας κάνει μεγάλη προσπάθεια κι αυτός και οι φυσιοθεραπευτές για να έρθει το πόδι του σε μία νορμάλ κατάσταση. Θέλω, λοιπόν, να κάνω μια αναφορά σε αυτούς, γιατί είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες.

Το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο, έχει αιμάτωμα. Ελπίζουμε να παίξει, επειδή είναι ο Γουόκαπ. Θα κάνει προσπάθεια τώρα στην προπόνηση. Για οποιονδήποτε άλλο θα σας έλεγα ότι δεν θα έπαιζε. Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Γουίλιαμς-Γκος. Δεν έχει κάνει ομαδική προπόνηση, θα προσπαθήσει σήμερα και θα δείξει αύριο"., ανέφερε ενδεικτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας την παραμονή του ντέρμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ