EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Η όψη του ντέρμπι μέσα από την bodycam που φορούσε ο διαιτητής Ράντοβιτς

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Η όψη του ντέρμπι μέσα από την bodycam που φορούσε ο διαιτητής Ράντοβιτς
PRINTSCREEN

Δείτε όλα όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR στην 29η αγωνιστική της EuroLeague μέσα από την bodycam που φορούσε ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης, Σρέτεν Ράντοβιτς.

Όλοι οι φίλαθλοι του μπάσκετ είδαν τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Πώς είναι όμως να βλέπεις ένα ντέρμπι αιωνίων μέσα από την bodycam που φοράει ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης; Ο Σρέτεν Ράντοβιτς που σφύριξε το μεγάλο ματς ανάμεσα σε ερυθρόλευκους και πράσινους, είχε προσαρμοσμένη πάνω του μια κάμερα και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι μέσα από τα πλάνα μπορούμε να δούμε τους διαλόγους παικτών όπως οι Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας με τον κ. Ράντοβιτς, που εξηγούσε στους δύο αρχηγούς των ομάδων κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

"Δεν ξέρω τι είπε, αν είπε κάτι, αλλά δεν είναι δυνατό να παίρνουν τεχνική ποινή μετά από 20 φορές που σου έχουν μιλήσει κι εμείς να παίρνουμε με την πρώτη. Όχι, δεν είναι σωστό", εμφανίζεται να λέει ο Παπανικολάου και ο διαιτητής να του απαντάει: "Όπως σου είπα μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Αλλά οι επιθετικές κινήσεις προς το μέρος μου συνιστούν αυτομάτως τεχνική ποινή". Ακολούθως ο αρχηγός των ερυθρολεύκων συμπλήρωσε: "Συμφωνώ, αλλά ο Ναν το κάνει από την αρχή του παιχνιδιού", πριν ανταλλάξει μια χειραψία με τον πρώτο διαιτητή του αγώνα.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σλούκας εμφανίζεται να λέει: "Αφήνεις τις επαφές σε όλο το ματς και τώρα σφυρίζεις αυτό. Νομίζω πως αποφασίζεις το παιχνίδι. Συμφωνείς;", με τον ρεφ να αποκρίνεται: "Δεν νομίζεις ότι ήταν προφανές φάουλ;" και τον πολύπειρο γκαρντ να συνεχίζει: "Ναι, αλλά καθορίζεις το παιχνίδι", προτού ο κ. Ράντοβιτς του πει: "'Οχι, νομίζω ότι αυτοί αποφάσισαν να κάνουν φάουλ".

Αυτή δεν, βέβαια, η πρώτη φορά που η EuroLeague προχωράει σε αυτή την κίνηση. Η αρχή είχε γίνει στο Final Four του 2023 στο Κάουνας, ενώ φέτος κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί σε όλα τα εγχώρια ντέρμπι, δηλαδή στο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, στο Μονακό - Βιλερμπάν, στο Βίρτους - Αρμάνι, στο Εφές - Φενέρμπαχτσε και στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ