ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σλούκας μπέρδεψε τα αποδυτήρια στην Ulker Arena και οι παίκτες πανηγύριζαν σε ένα πάρκινγκ

Ολυμπιακός: Ο Σλούκας μπέρδεψε τα αποδυτήρια στην Ulker Arena και οι παίκτες πανηγύριζαν σε ένα πάρκινγκ

Το SPORT24 έχει το ρεπορτάζ από όσα έγιναν αμέσως μετά το buzzer-beater του Σλούκα με την Φενέρ. Το σπριντ εκτός παρκέ που έβγαλε σε ένα... πάρκινγκ και όχι στα αποδυτήρια, οι πανηγυρισμοί, το "πάμε όλοι έξω" του Παπανικολάου που πάγωσε προσωρινά τους πάντες και τα χαμόγελα στο τέλος.

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε μετά το ασύλληπτο buzzer-beater που σημείωσε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ότι δεν θυμόταν πού πήγαινε μετά το καλάθι. Αποδεικνύεται ότι... πράγματι δεν ήξερε πού πήγαινε πάνω στους πανηγυρισμούς. Βασικά, κανείς στον Ολυμπιακό δεν ήξερε πού πήγαινε!

Σε ένα απίστευτο σκηνικό, αμέσως μετά το buzzer-beater ο Σλούκας έτρεξε προς τα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν. Υπήρχε όμως μία λεπτομέρεια: Η φυσούνα που μπήκαν οι "ερυθρόλευκοι" δεν οδηγούσε στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά σε ένα... πάρκινγκ! Τα αποδυτήρια ήταν από την πλευρά των πάγκων και η ομάδα του Ολυμπιακού είχε κατευθυνθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση!

Γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε όλος αυτός ο συνωστισμός σε εκείνο το σημείο και η μια κοπέλα σεκιούριτι έκανε βήματα έντρομη προς τα πίσω, προκειμένου να μην... τρακάρει με τους παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν εκστασιασμένοι από τη μεγαλειώδη νίκη τους.

Ακόμα κι έτσι, υπήρξαν αγκαλιές, πανηγυρισμοί, κάποιοι παίκτες άρχισαν να κυλιούνται κάτω. Μέχρι που - για λίγα δευτερόλεπτα - υπήρξε μία παγωμάρα όταν ο Κώστας Παπανικολάου φώναξε σε όλους "Πάμε έξω".

Μήπως είχε ακυρωθεί το καλάθι όπως το τρίποντο του Νάιτζελ Χέιζ λίγο νωρίτερα; Οι διαιτητές εξάλλου έβλεπαν την φάση στο replay. Όχι βέβαια, δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, απλώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού καλούσε τους συμπαίκτες του να πάνε προς το παρκέ, μήπως υπήρχαν κάποια δέκατα του δευτερολέπτου στο χρονόμετρο.

Τελικά όμως το παιχνίδι είχε λήξει. Κάπως έτσι, τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι. Τα υπόλοιπα ήταν ιστορία.

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ