ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας κρατάει ανοιχτή μια θέση στους ξένους περιμένοντας να δει και πώς θα πάει ο Παπανικολάου

Ο Παπανικολάου σε αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
Ο Παπανικολάου σε αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η τελευταία μεταγραφική εκκρεμότητα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν σχετίζεται με την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, όπως τόνισε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο "Show Must Go On, Transfers Edition".

Περίπου είκοσι μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν (απέναντι στον Κολοσσό για το Κύπελλο Ελλάδας), ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να διατηρεί ένα κενό στο ρόστερ του. Ένα κενό που δεν έχει καλυφθεί ως τώρα, αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας του Κώστα Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ, που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και χειρουργείο, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό με τη Ρίλσκι, πλην όμως άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί του.

Γι αυτό, όπως τόνισε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας του Κώστα Παπανικολάου.

"Ο Ολυμπιακός έχει να κάνει ακόμη μια μεταγραφή. Εδώ είναι το κλειδί και ακούγονται ξαφνικά ονόματα. Ο Μπαρτζώκας και συνεργάτες του θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο, να δουν κάποια πράγματα. Το πρώτο που θέλουν να δουν είναι την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έπαιξε στο φιλικό κι έβαλε 7 πόντους. Προέρχεται από έναν τραυματισμό πάρα πολύ δύσκολο, ένας τραυματισμός από τον οποίο έχουν αλλοιωθεί καριέρες, έχουν πάθει ζημιά. Το ήξερε κι ο Κώστας. Θέλουν να δουν πώς θα πάει αυτό το πράγμα και γι αυτό κρατάνε ακόμη τη θέση ανοιχτή. Γιατί άλλο είναι ένας παίκτης που έρχεται από πολύμηνη απουσία να είναι φουλ έτοιμος κι άλλο να έχει ενοχλήσεις και να πονάει" σχολίασε χαρακτηριστικά στη διάρκεια του "Show Must Go On, Transfers Edition".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ