ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Ακουσα πολλά για τους γιατρούς, έχασαν τον ύπνο τους για εμένα"

Ο Κώστας Παπανικολάου απογοητευμένος σε φάση αγώνα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2020/21
Ο Κώστας Παπανικολάου απογοητευμένος σε φάση αγώνα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Υπερασπιστικός προς το ιατρικό team του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε όσο πιο αναλυτικά μπορούσε όσα έγιναν μέχρι να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του (VIDEO).

Λίγα λεπτά μετά από την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, το βράδυ της Δευτέρας (22/3), ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην ΕΡΤ για όσα πέρασε τους τελευταίους μήνες. Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων υπερασπίσθηκε το ιατρικό team της ομάδας του, λέγοντας πως έχασαν τον ύπνο τους ακολουθώντας όσα τους πρότειναν ειδικοί στο πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

"Εχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, χωρίς να υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα δεν θα ήμασταν εδώ να τα λέμε. Με καθησύχασαν ότι όλα πήγαν καλά. Αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε. Πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ για την εθνική ομάδα, δεν έχω κάποιο χρονοδιάγραμμα, αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσω δυο-τρεις εβδομάδες για να δέσει το μόσχευμα με το κόκκαλο στον αυχένα, πριν μπω στο κομμάτι της ενδυνάμωσης. Ήταν μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, δεν χρειάζεται βιασύνη για να μην το ξαναβρώ μπροστά μου. Με βάση το τι θα πουν οι γιατροί, αυτό θα πρέπει να ακολουθήσω. Δεν θέλω να πω κάτι που θα εκθέσει ανθρώπους ή εμένα.

Έφτασαν στα αυτιά μου πολλά αρνητικά σχόλια και άρθρα, αναφορά με το ιατρικό team της ομάδας, θέλω να πω ότι ο τραυματισμός μου ήταν δύσκολος και σπάνιος, δεν ήταν κάτι που έχουν αντιμετωπίσει πολλοί στο μπάσκετ. Είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση για έναν αθλητή αυτού του επιπέδου. Όλοι μας πρότειναν να πάμε συντηρητικά, δεν ήταν ούτε λάθος του γιατρού, ούτε λάθος των φυσικοθεραπευτών που έχουν ακούσει πολλά. Ασχολήθηκαν ώρες και μέρες ατελείωτες, είδα πολλά αρνητικά σχόλια και ήθελα να διευκρινίσω ότι έχασαν τον ύπνο τους για να μας φροντίσουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ