ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης ταξίδεψε στην Ισπανία, αλλά είναι αμφίβολος για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα

EUROLEAGUE 2023-2024 /      (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταξίδεψε για την Ισπανία, με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη για το κρίσιμο Game 5 με την Μπαρτσελόνα (8/5, 22:00, Match Center από το SPORT24).

Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της EuroLeague καλείται να πετύχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (8/5) στην Ισπανία για να προκριθεί στο Final Four του Βερολίνου. Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να λυγίσουν την Μπαρτσελόνα (8/5, 22:00, Match Center από το SPORT24) για να γίνουν η πρώτη φιλοξενούμενη ομάδα που θα πανηγυρίσει τη νίκη σε Game 5 των playoffs.

Την αποστολή των ερυθρόλευκων με προορισμό τη Βαρκελώνη ακολούθησε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τη συμμετοχή, ωστόσο, του Έλληνα διεθνούς γκαρντ να παραμένει αμφίβολη, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας μετά από τον τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό του αστράγαλο στο Game 4 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όταν μετά από προσπάθεια για τρίποντο, προσγειώθηκε στο πόδι του Αμπρίνες και έπεσε στο παρκέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ