ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Χασάν Μάρτιν από τα ματς με Άλμπα και Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Χασάν Μάρτιν από τα ματς με Άλμπα και Φενέρμπαχτσε
EUROKINISSI

Εκτός για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου (26/10, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) έμεινε ο Χασάν Μάρτιν λόγω προβλήματος στα γόνατα, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να χάνει και το ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Χωρίς τον Χασάν Μάρτιν θα παραταχθεί απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου ο Ολυμπιακός (26/10, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) καθώς και την Φενέρμπαχτσε (28/10, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα στα γόνατα (υποτροπιάζον υγρό και στα δύο πόδια).

Πέρα βέβαια από τα δύο παιχνίδια που χάνονται - δεν έπαιξε και την Κυριακή με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο - στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Θα γίνει η αφαίρεση υγρού και μετά απ όλες τις σχετικές εξετάσεις, θα διαπιστωθεί και πώς ακριβώς είναι η κατάσταση με τα πόδια του. Αλώστε ο Αμερικανός έχει πλέον ιστορικό με προβλήματα στα γόνατα, προέρχεται από δύο επεμβάσεις και από την αρχή της σεζόν δεν παίζει στο 100%.

Επιπλέον η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου που χτύπησε στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή είναι ανοιχτή, με τη μαγνητική του φόργουορντ του Ολυμπιακού να μην δείχνει κάτι ανησυχητικό. Ο 31χρονος φόργουορντ θα δοκιμάσει το πόδι του και θα ληφθεί η απόφαση ως προς τη συμμετοχή του στο ματς με την Άλμπα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ