ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Μπαρτζώκας προς παίκτες μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR: "Τα κεφάλια κάτω, να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία"

Ολυμπιακός, Μπαρτζώκας προς παίκτες μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR: "Τα κεφάλια κάτω, να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία"
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ στο Game 1 των τελικών, όπου συνεχάρη τους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα τούς ζήτησε να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

Ο Ολυμπιακός λύγισε τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League και έκανε το 1-0 στην σειρά. Λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να δημοσιεύει την ομιλία του σε ένα VIDEO.

Στο VIDEO ο έμπειρος τεχνικός αρχικά συγχαίρει στους παίκτες, ωστόσο αμέσως σπεύδει να τους επισημάνει ότι ήταν απλώς μία νίκη και χρειάζονται δύο ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο κόουτς Μπαρτζώκας ανέφερε στην ομιλία του:

"Θέλω να σας συγχαρώ για το ομαδικό πνεύμα που επιδείξατε. Παίξαμε ως ομάδα, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για σαράντα λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα το να κερδίζεις το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό.

Όμως, ακούστε… Ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Η σειρά είναι best of five. Οπότε, βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία. Ελάτε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ή τι πρέπει να αποφύγουμε, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα την Παρασκευή".

Δείτε το VIDEO με την ομιλία του προπονητή του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ