ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε με διετές συμβόλαιο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε με διετές συμβόλαιο
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στο ΣΕΦ, αποτελώντας τη δεύτερη προσθήκη των ερυθρολεύκων μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή με ερυθρόλευκο παρελθόν. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτη 28 Ιουνίου υπέγραψε το κλειστό διετές συμβόλαιο, ύψους 1.9 εκατομμυρίων ευρώ, που του προσέφερε ο Ολυμπιακός.

Κάτι που σημαίνει πως το μόνο που εκκρεμεί πλέον είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία αναμένεται εντός των προσεχών ωρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μέτρησε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 15'47" σε 26 αγώνες της EuroLeague. Στον Ολυμπιακό είχε βρεθεί και τη σεζόν 2018-19, προτού δοκιμάσει την τύχη του στο NBA με τους Γιούτα Τζαζ. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη έπαιξε για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (2021) και έπειτα μετακόμισε στη Μαδρίτη (2021-23).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Γκος και πριν από δύο χρόνια, όμως εκείνος είχε προτιμήσει τότε τη Ρεάλ, που έμοιαζε με πιο έτοιμο και σταθερό πρότζεκτ, μιας και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε φάση ανοικοδόμησης.

Πλέον, οι δύο πλευρές βρέθηκαν στην ίδια ακριβώς σελίδα και αφού ξεπέρασαν την οικονομική διαφορά που υπήρχε στις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου, έβαλαν τις υπογραφές και θα πορευτούν μαζί για μία διετία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ