ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αποχαιρέτησε τον Ντόρσεϊ

Ο Ντόρσεϊ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό του Final Four
Ο Ντόρσεϊ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό του Final Four EUROKINISSI SPORTS

Με ένα post στα social media ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ για την προσφορά του και τον αποχαιρέτησε, επισημοποιώντας έτσι την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποφάσισε πριν από μερικές εβδομάδες να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, σε μία είδηση που αποκάλυψε το SPORT24. Πλέον αυτό είναι και επίσημα γεγονός, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να αποχαιρετά τον ομογενή γκαρντ μέσω twitter.

"Ευχαριστούμε που έδειξες αληθινή προσήλωση και αποφασιστικότητα στον Ολυμπιακό! Σου ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου Τάιλερ" ανέφερε χαρακτηριστικά το σχετικό tweet.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το SPORT24 μέσω του Bald Brothers στις 7 Ιουλίου, ο Ντόρσεϊ συμφώνησε για να υπογράψει Two-Way Contract με την ομάδα του Ντάλας, ώστε με έστω μία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα να εξασφαλίσει τη σύνταξη των 90.000 δολαρίων ετησίως μόλις πατήσει τα 62 του χρόνια.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 42.3% στα τρίποντο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 12.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 37.4% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ