ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα ο Κάναν, έξω ο Σίκμα με Αναντολού Εφές

Ολυμπιακός: Μέσα ο Κάναν, έξω ο Σίκμα με Αναντολού Εφές
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Οι Αϊζέια Κάναν πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του αυριανού (26/10) ματς με την Αναντολού Εφές  (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Παραμένει εκτός ο Λουκ Σίκμα.

Με τον Αϊζέια Κάναν - αλλά όχι τον Λουκ Σίκμα - θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές (26/10, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Κάναν ακολούθησε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα των "ερυθρόλευκων" ενόψει του αγώνα με την τουρκική ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον έμπειρο φόργουορντ, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα.

Με τον Σίκμα εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι, καθήκοντα πάουερ φόργουορντ αναμένεται να αναλάβει ξανά ο Κώστας Παπανικολάου όταν χρειάζεται ανάσες ο Άλεκ Πίτερς, ενώ - ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα - ενδεχομένως να χρειαστεί σε αυτή την θέση να περάσει χρόνο και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός δράσης για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

"Για μας θα απουσιάσει ο Σίκμα σίγουρα και ο ΜακΚίσικ, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να είμαστε σε καλή μέρα για να κερδίσουμε αυτό το ματς που τόσο θέλουμε", ανέφερε ενδεικτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο περιθώριο της Media Day ενόψει του αγώνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ