ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με σειρά προτεραιότητας κόντρα στον Ιωνικό λόγω της προσωρινής μετακόμισης

Ολυμπιακός: Με σειρά προτεραιότητας κόντρα στον Ιωνικό λόγω της προσωρινής μετακόμισης

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον τρόπο εισόδου στο κλειστό του Λαυρίου για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η μη διαθεσιμότητα του ΣΕΦ υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να μετακομίσει στο κλειστό του Λαυρίου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (12/2, 15:45). Γι αυτόν τον λόγο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, αλλά και τη σειρά προτεραιότητας που θα τηρηθεί για τους κατόχους των διαρκείας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Basket League 2022 - 2023 με τον ΙΩΝΙΚΟ της Κυριακής 12/02/2023, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, με ώρα έναρξης 15:45, ανακοινώνει τα εξής:

• Προτεραιότητα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας. Όσοι κάτοχοι επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα παρακαλούσαμε να στείλουν email στο [email protected],εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 10/02/2023 μέχρι τη 13:00. Μετά το πέρας της προθεσμίας, θα δημιουργηθεί λίστα με τους κατόχους, για την είσοδό τους στο γήπεδο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων του γηπέδου.

• Για τις εναπομείνασες θέσεις θα διατεθούν εισιτήρια των 15€ την ημέρα του αγώνα από το γήπεδο του Λαυρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι, μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Γενική είσοδος: 15€

• Συνιστάται η χρήση μάσκας.

• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Με βάση τον Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών - Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με τον ΙΩΝΙΚΟ παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 10/02/2023 και ώρα 18:00 στο email [email protected] για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ