ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με διπλό δελτίο ο Παναγιώτης Τσάμης στον Τρίτωνα

Ολυμπιακός: Με διπλό δελτίο ο Παναγιώτης Τσάμης στον Τρίτωνα
TRITON_B_C OFFICIAL INSTAGRAM PAGE

Ο Τρίτωνας ανακοίνωσε την προσθήκη του Παναγιώτη Τσάμη (20 χρονών, 2.05 μέτρα) από τον Ολυμπιακό με την μορφή του "διπλού δελτίου", κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός σέντερ θα μπορεί να αγωνίζεται και με τις δύο ομάδες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Παναγιώτης Τσάμης (20 χρονών, 2.05 μέτρα) παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στον Τρίτωνα στο... παρά πέντε πριν την έναρξη της σεζόν 2022/23 με την μορφή του "διπλού δελτίου".

Με βάση το νέο καθεστώς της ΕΟΚ, κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει παίκτες ηλικίας 18-21 ετών με αυτό το καθεστώς σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι ο 20χρονος σέντερ έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται και με τις δύο ομάδες φέτος, αρκεί να μην ξεπεράσει το 50% των αγώνων των "ερυθρόλευκων".

Κοινώς, ο Τσάμης θα μπορεί να ενισχύσει τόσο τον Ολυμπιακό στην Basket League, όσο και τον Τρίτωνα στο πρωτάθλημα της Elite League, που ξεκινάει σήμερα (8/10).

Για την ιστορία, την περσινή σεζόν ο Τσάμης αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Πανερυθραϊκό, έχοντας 7.4 πόντους και 6.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 (που πλέον έχει μετονομαστεί σε Elite League).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ