ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η σύζυγος του Αταμάν έκλεισε τα μάτια πριν ευστοχήσει ο Σλούκας στο buzzer-beater με την Εφές

Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε buzzer-beater
Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε buzzer-beater EUROKINISSI

Η σύζυγος του Έργκιν Αταμάν είδε το... κακό (για την Αναντολού Εφές) να έρχεται στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον φωτογραφικό φακό να την πιάνει να κλείνει τα μάτια όταν ο Κώστας Σλούκας σηκώθηκε για να ευστοχήσει στο buzzer-beater που έδωσε την νίκη στους "ερυθρόλευκους".

Ο Κώστας Σλούκας έστειλε τον Ολυμπιακό στον 7ο ουρανό με το buzzer-beater που σημείωσε στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές (87-85). Όπως φαίνεται μάλιστα, η σύζυγος του Έργκιν Αταμάν (προπονητή της Αναντολού Εφές) κατάλαβε τι θα γίνει την στιγμή που ο Έλληνας γκαρντ σηκώθηκε να σουτάρει, αφού καθόταν πίσω από το καλάθι.

Σε μία πολλή δυνατή στιγμή που αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό, η σύζυγος του τεχνικού της Αναντολού Εφές εμφανίζεται να κλείνει τα μάτια αρπάζοντας το χέρι μίας φίλης της όταν ο γκαρντ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει την νίκη στους "ερυθρόλευκους". Την ίδια στιγμή, οι δύο φίλες της που κάθονται δίπλα της πιάνουν τα πρόσωπά τους, δείχνοντας να μην πιστεύουν αυτό που πάει να γίνει.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε buzzer-beater
Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε buzzer-beater EUROKINISSI
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ