ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η προφητεία του Πρίντεζη στο SPORT24 για την επιστροφή του Μιλουτίνοβ

BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 1  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 1 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε προβλέψει από τις 6 Ιουνίου στο SPORT24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ προβάρει τα ερυθρόλευκα, καθώς είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια με συνολικές απολαβές που φτάνουν στα 2.7 εκατ. ευρώ. Κάπως έτσι, η μεγάλη επιστροφή είναι προ των πυλών του ΣΕΦ, με τον "Μίλου" να προβάρει τα ερυθρόλευκα για μια δεύτερη θητεία.

Πρόκειται για κάτι πάντως που ο Γιώργος Πρίντεζης είχε... προβλέψει στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στις 6 Ιουνίου στο SPORT24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε προβλέψει την επιστροφή του Σέρβου στους ερυθρόλευκους.

Η είδηση της επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν προέκυψε αιφνιδιαστικά πάντως. Ο Σπύρος Καβαλιεράτος είχε βάλει από νωρίς το θέμα στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και από τις 23 Απριλίου τόνιζε πως ο θηριώδης σέντερ ήταν ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων για τη θέση του σέντερ, για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μουστάφα Φαλ στο "5" την επόμενη σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ