ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR
INTIME

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκαλύπτει στιγμές από τα άδυτα του αγώνα των ερυθρόλευκων επί του Παναθηναϊκού AKTOR (71-65).

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR, αφού επικράτησε με 71-65 του “τριφυλλιού” για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Η παρακάμερα των Πειραιωτών προβάλλει την ξεχωριστή ματιά από το ντέρμπι των αιωνίων στο κατάμεστο Σταδίο Ειρήνης και Φιλίας με τα πλάνα από την "έκρηξη" των φιλάθλων των ερυθρόλευκων και την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα να κλέβουν την παράσταση.

"Σπουδαία προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Για μία ακόμη φορά είμαι ευγνώμων στους τραυματίες παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να αγωνιστούν, αλλά και στους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές. Αυτή είναι η νοοτροπία μιας πρωταθλήτριας ομάδας. Όλοι είχατε σπουδαία απόδοση. Είναι πάντα κάτι παραπάνω ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παεύει να είναι μόνο ένα παιχνίδι της EuroLeague. Πρέπει συγκεντρωθούμε για το επόμενο", είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του, μιλώντας στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Δείτε το:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ