ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η καρδούλα του Μπαρτζώκα προς τον κόσμο και η ατάκα για πιο ισχυρή ομάδα

Η καρδούλα του Γιώργου Μπαρτζώκα προς τον κόσμο
Η καρδούλα του Γιώργου Μπαρτζώκα προς τον κόσμο PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδούλα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ είπε και τη δική του ατάκα για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ΣΕΦ στη φιέστα τίτλου, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει να σχηματίζει με τα χέρια του μία καρδιά προς τον κόσμο.

Στη συνέχεια, κάνοντας τις δηλώσεις του, είπε και τη δική του ατάκα για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι "καλλιτέχνης".

"Δεν χωράει αμφισβήτηση ότι ο Ολυμπιακός πήρε αυτά που άξιζε. Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, με την έννοια ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τον τέταρτο τίτλο (EuroLeague), αλλά βλέπω τα χαρούμενα πρόσωπα των ανθρώπων, νιώθουν ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε".

Για το νταμπλ back to back: "Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος ήταν πολύ βελτιωμένο. Ο Παναθηναϊκός παραμένει πάντα μεγάλος αντίπαλος, τίποτα δεν ήταν εύκολο, οπότε είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε.

Εσείς, οι δημοσιογράφοι έχετε μία εμμονή. Δεν μπορούμε δηλαδή, ούτε 1-2 ημέρες να αφιερώσουμε στην υπάρχουσα ομάδα, πρέπει να πάμε στην επόμενη; Δεν είμαι καλλιτέχνης, προπονητής είμαι, όλοι μαζί θα κάτσουμε κάτω για να δούμε πώς η ομάδα μας μπορεί να γίνει πιο ισχυρή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ