ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποθεώση, τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια και το "Μήτσο με έγδυσαν" του Βεζένκοβ

Ο Μπαρτζώκας αγκαλιάζει τον Γουόκαπ στα αποδυτήρια του ΣΕΦ | 4 Μαίου 2022
Ο Μπαρτζώκας αγκαλιάζει τον Γουόκαπ στα αποδυτήρια του ΣΕΦ | 4 Μαίου 2022 PRINT SCREEN

Όσα κατέγραψε η κάμερα του Ολυμπιακού με τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη επί της Μονακό τόσο εντός ΣΕΦ όσο και στα αποδυτήρια του σταδίου.

Οι σκηνές τρέλας και αποθεώσης μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Μονακό για το Game 5 και την πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Final-4 του Βελιγραδίου άρχισαν με τη λήξη της αναμέτρησης και συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα μέχρι και τα αποδυτήρια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ και ζητούσε μια φανέλα από τους θριαμβευτές οι οποίοι μετά δυσκολία μπόρεσαν να τις κρατήσουν.

Εντός των αποδυτηρίων όλο το τεχνικό τιμ με πρώτο και καλύτερο τον Έλληνα τεχνικό περίμεναν τους παίκτες για να τους δώσουν συγχαρητήρια. Τα περισσότερα εξ αυτών ο οποίος χάθηκε στις αγκαλιές όλων ήταν ο Γουόκαπ ενώ κατά την είσοδο του ξεχώρισε και η ατάκα του Βεζένκοβ προς τον φροντιστή της ομάδας όταν έκανε την εμφάνιση του χωρίς τη φανέλα του: "Μήτσο με έγδυσαν, τι να κάνω;"

Στα αποδυτήρια οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούσαν πούρα και σαμπάνιες για να γιορτάσουν την πρόκριση τους ενώ ακολούθησαν τα συγχαρητήρια από τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τα συνθήματα των ερυθρόλευκων. Δείτε όσα κατέγραψε η καμέρα του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ