ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Η αποθέωση από τον κόσμο στο ξενοδοχείο πριν από το ματς με τον Προμηθέα και οι αγκαλιές στον Πάπας

Ολυμπιακός: Η αποθέωση από τον κόσμο στο ξενοδοχείο πριν από το ματς με τον Προμηθέα και οι αγκαλιές στον Πάπας
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα VIDEO με όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα στα ημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με την αποθέωση από τους οπαδούς στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι να ξεχωρίζει.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ χάρη στην νίκη του επί του Προμηθέα στον ημιτελικό και μία ημέρα αργότερα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε ένα VIDEO με όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το παιχνίδι.

Η αποθέωση από τον κόσμο κατά την αναχώρηση από το ξενοδοχείο, το κλασικό τελετουργικό πριν από το παιχνίδι, οι αντιδράσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εξέδρα και οι αγκαλιές των παικτών του Ολυμπιακού στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη τους, Τζορτζ Πάπας, ξεχώρισαν.

Δείτε το VIDEO:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ