ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Έβανς και προχωρημένες επαφές με Ντόρσεϊ κάνει λόγο το Sportando

Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Έβανς και προχωρημένες επαφές με Ντόρσεϊ κάνει λόγο το Sportando
© FENERBAHCE

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportando" ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Κίναν Έβανς (28 χρονών, 1.90 μέτρα) για διετές συμβόλαιο, ενώ την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (28 χρονών, 1.93 μέτρα) για την επιστροφή του έπειτα από δύο χρόνια.

Το όνομα του Κίναν Έβανς (28 χρονών, 1.90 μέτρα) συνδέθηκε για ακόμα μία φορά με τον Ολυμπιακό, μόνο που τώρα δίπλα του μπήκε και αυτό του Τάιλερ Ντόρσει (28 χρονών, 1.93 μέτρα).

Αυτή την φορά ήταν η ιταλική ιστοσελίδα "Sportando" που αποφάσισε να καταπιαστεί με το θέμα, κάνοντας λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Έβανς για διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 3.2 εκατ. ευρώ, καθώς και για προχωρημένες επαφές με τον Ντόρσεϊ, που θα καταλήξουν σε συμφωνία αν λύσει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε.

Με βάση μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Έβανς αρνήθηκε πρόταση της Φενέρ προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, κάτι που πριν από μερικές ημέρες είχε αναφέρει και λιθουανική ιστοσελίδα, ενώ την ίδια στιγμή μοιάζει θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος ο Ντόρσεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Κίναν Έβανς, με το SPORT24 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο να αναλύουν ποια είναι ακριβώς τα δεδομένα για το ενδιαφέρον για τον Αμερικανό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ